Što klijenti vole kod Last Minute rent a car-a?

Što klijenti vole kod Last Minute rent a car-a? (1)

Što klijenti vole kod Last Minute rent a car-a?

SRIJEDA, 8. SVIBNJA 2024.

 

Otkrijte zašto putnici biraju Last Minute rent a car kada se nađu u potrebi za rent a car uslugom u Hrvatskoj. Što čini lokalnu tvrtku tako uspješnom? Zašto putnici iz cijelog svijeta preferiraju Last Minute rent a car pored svih ostalih kompanija za najam vozila u Hrvatskoj?

Ovdje ćemo iznijeti nekoliko činjenica koje potvrđuju da naša kompanija zasluženo nosi titulu za najbolji najam vozila u Hrvatskoj te usputno odgovoriti i na pitanje - zašto klijenti vole Last Minute rent a car?

Laka dostupnost; poslovnice u 6 zračnih luka na području Hrvatske

Poslovnice u zračnim lukama omogućuju nam da Vas dočekamo odmah pri dolasku u vašu odabranu destinaciju u Hrvatskoj. Ovo značajno olakšava proces preuzimanja vozila jer ne trebate gubiti vrijeme i novac na alternativnu opciju javnog prijevoza ili taksija. Jednostavno preuzmete vozilo u našoj aerodromskoj poslovnici i Vaša Last Minute avantura može započeti!

Lokalni rent a car

Zašto pored brojnih svjetskih kompanija putnici biraju našu kompaniju? Iako nas je možda teže pronaći pored globalno prepoznatih brandova, biranje lokalnog rent a cara ima svoje prednosti. Lokalni rent a car, poput nas, će zasigurno bolje poznavati potrebe putnika koji dolaze u Hrvatsku. Kao Last Minute rent a car brend ulažemo puno truda kako bi upoznali naše kupce i njihove potrebe te se nastojimo maksimalno prilagoditi istima. Njegujemo kulturu usmjerenu na kupaca, a rezultat toga je zajednica vjernih kupaca.

Ovu činjenicu smatramo velikim dijelom našeg uspjeha. Kupci prepoznaju da su za nas posebni i da cijenimo što su izabrali upravo nas, a njihovo povjerenje naša je najveća nagrada. 

Bezbrižno putovanje

Jedna od stvari koju naši klijenti posebno vole jest usluga Premium osiguranja. Uz ovo osiguranje klijenti se potpuno oslobađaju od troškova u slučaju bilo kakve štete/krađe u periodu najma vozila, ali uključuje i prelazak granice te dozvolu za trajekt i otoke. 

U kombinaciji s najnovijom flotom vozila koja sadrži napredne sigurnosne sustave, stremimo našim dragim klijentima osigurati osjećaj sigurnosti tijekom cijelog putovanja, a samim tim i bezbrižnan odmor u Hrvatskoj. 

Visoke ocjene i sjajne recenzije zadovoljnih klijenata

Visoke ocjene na Google-u, kao i niz pozitivnih recenzija i povratnih informacija od naših klijenata potvrđuju našu izvrsnost u pružanju rent a car usluge i povjerenje klijenata. 

Pored visokih ocjena i pozitivnih recenzija na Googlu, dobitnici smo i Traveller Review Awards 2024 koju dodjeljuje svjetski priznata platforma Booking.com. Provodimo i redovne ankete za dobivanje povratnih informacija te na taj način dajemo svojim kupcima do znanja da aktivno koristimo njihov doprinos za poboljšanje poslovanja, odnosno, da su nam upravo oni na prvom mjestu. 


Naša predanost i profesionalizam u pružanju kvalitetne rent a car usluge odražava se na izgradnju povjerenja s postojećim kupcima, ali i stjecanje novih. Želimo omogućiti našim klijentima da uz Last Minute uživaju u putovanju upravo onoliko koliko i u destinaciji i smatramo da je upravo to razlog zašto smo omiljeni rent a car u Hrvatskoj.